De klassieke Body Wrap

bellysmallOnze alom bekende complete bodywrap-behandeling biedt de garantie dat u, als u bij uw eerste behandeling niet minstens 15 cm verliest, geen cent hoeft te betalen!

Bovendien hebben wij het vertrouwen dat onze behandeling niet alleen doeltreffend is maar ook duurzaam.

Wij garanderen dat, als u niet minstens 15 cm verliest gedurende minstens 30 dagen, u een gratis behandeling krijgt.

*Voorwaarden zijn van kracht.

Al meer dan 25 jaar een vertrouwde bodywrap

Onze wereldberoemde Klassieke Body Wrap is al 25 jaar lang een favoriet vanwege de ongelooflijke en onmiddellijke resultaten voor centimeterverlies en de unieke garantie wat betreft het verlies van centimeters.

Deze aanzienlijke resultaten voor centimeterverlies zijn te danken aan onze natuurlijke klassieke kleioplossing in combinatie met de gespecialiseerde wikkeltechnieken. Onze behandeling Klassieke Body Wrap biedt de garantie dat u minstens 15 cm zult verliezen en zo niet, dan hoeft u niets te betalen. Het gemiddelde centimeterverlies bij de eerste behandeling is 25 tot 35 cm.

Hoe het werkt

De combinatie van de unieke, natuurlijke klassieke kleioplossing en de gespecialiseerde bodywrap-technieken maken onze Klassieke Body Wrap zo succesvol.  De kleioplossing onttrekt de afvalstoffen en de wikkeltechniek comprimeert op actieve wijze het zachte vetweefsel. Dit veroorzaakt een onmiddellijk verlies van centimeters en heeft een verstevigende en vormende uitwerking op het lichaam.

De klassieke kleioplossing blijft na de behandeling in de poriën van de huid aanwezig en het verlies van centimeters kan nog 3 – 4 dagen verder gaan. Wij raden u aan om u tijdens dit tijdsbestek uitsluitend te wassen met lauw water, maar dit is facultatief.

Dit is geen behandeling voor vochtverlies. Wij raden u feitelijk aan om na uw behandeling regelmatig water te drinken om het ontgiften te stimuleren en de afvalstoffen uit uw lichaam te spoelen.