Pijnverlichting met andullatietherapie

Pijn, fibromyalgie, reuma, artrose, vermoeidheid of slaapproblemen? Maak dan kennis met andullatietherapie. Andullatie is een behandelmethode die al ruim een decennium wordt ingezet voor pijnverlichting en betere prestaties van je lichaam. De behandelmethode legt het fundament voor het behoud en herstel van je gezondheid.

Dankzij andullatie kunnen pijnklachten zoals rugproblemen, fibromyalgie en artrose worden verlicht. Vooral klachten die het gevolg zijn van chronische aandoeningen kunnen oorzaak zijn van een lange lijdensweg met verlies van levenskwaliteit. Andullatie kan ertoe bijdragen de levenskwaliteit terug op te krikken dankzij pijnverlichting.

Door regelmatig gebruik van andullatie zorgt de lichaamseigen endorfineproductie voor pijnverlichting. Het wordt opnieuw mogelijk via natuurlijke middelen een normaal dagelijks leven te leiden, waarbij de levenskwaliteit zal worden hersteld.

Hoe werkt andullatie?

Gedurende de andullatiebehandeling, die zo地 15 tot 30 minuten duurt, ervaar je zowel warmte via infraroodstraling, als pulserende, ontspannende trillingen in het lichaam. Infrarood warmte verbetert de bloedsomloop en wordt daarom sinds vele jaren toegepast in de medische wereld. Infrarood bestrijdt tevens pijn en ontstekingen en verzacht verkrampte spieren bij sporters.
De behandeling wekt deiningen op in het vocht waarin de lichaamscellen zich bevinden. Hierdoor worden de cellen gestimuleerd om meer energie te produceren. Daarnaast wordt de lichaamseigen doorbloeding en het lymfesysteem zeer sterk gestimuleerd. De massage met andullatie gebeurt in een liggende positie op een speciaal matras met de onderste ledematen in een houding die ontspannend is voor de rug. Andullatie verzacht rug- en andere pijnklachten direct.

andullatie-programma