Bij Slender You Nieuw Vennep heeft u de beschikking over 3 nieuwe apparaten die u extra ondersteuning bieden bij het behalen van uw doelen, namelijk conditie verbeteren en een beter figuur.

Deze 3 nieuwe infrarood apparaten zijn:

De VacuShaper

Deze loopband is een vacuumtraining in combinatie met infrarood. Onze probleemzones, buik, billen, en benen worden hierdoor beter doorbloed waardoor de vetverbranding wordt geoptimaliseerd. Dertig minuten trainen zorgt voor een hoog calorieverbruik en een zeer voldaan gevoel.

De werking van de VacuShaper

De VacuShaper maakt gebruik van vacuümtherapie welke het vetverbrandingsproces bevorderd. Trainen op een elliptical of loopband in een vacuümcabine leidt tot verbetering van de bloedcirculatie in de huid en in de dieper gelegen huidlagen van dijen, zitvlak, taille, heupen en buik, m.a.w. dé probleemzones bij vrouwen waar op natuurlijke wijze vet voorkomt.

Het vacuüm dat ontstaat in de VacuShaper stimuleert het lymfestelsel dat verantwoordelijk is voor het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht. Het effect van de therapie is een gladdere huidstructuur, verbetering van de vorm en vermindering van de probleemzones.

De combinatie van vacuüm en beweging resulteert in:

  • verbetering van bloedcirculatie en lymfestelsel
  • verbetering van de stofwisseling
  • snellere vetverbranding
  • verminderd cellulite
  • gewichtsafname
  • een fitter en vitaler gevoel
  • verbetering van het figuur

De VibraShaper

De vibrashaper is een modern afslankapparaat dat gebruik maakt van kanteltechniek in combinatie met infrarood techniek. Dit zorgt voor een versnelde verbranding en versteviging van spieren. Tevens werkt het cholesterolverlagend!!

vibrashape

De RollShaper

De rollshaper is met zijn vele mogelijkheden één van de meest efficiënte afslankapparaten van dit moment. De shaper traint en vormt uw lichaam zonder dat u hiervoor flink moet trainen. Met behulp van rollende massagedelen en infrarood wordt het vet losser gemaakt en verdeeld, waardoor huid zichtbaar gladder wordt.