Sanaslank_erkend-verkooppunt[1]Het eiwitdieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteinen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam over op een andere energieleverancier: de opgeslagen vetten.

Het gevolg hiervan is een volledige verbranding van het eigenlichaamsvet, dit is een natuurlijke afslankreactie van het lichaam, ook wel ketose genoemd.

De producten zijn door de grote hoeveelheid eiwitten erg verzadigend. Er zijn 6 eetmomenten per dag, daarbij eet je tweemaal daags 200 gram verse groenten. Ook wordt het dieet aangevuld met de nodige voedingssupplementen. Je voelt je energiek en je zult stralen!

Tijdens het volgen van het eiwitdieet is het ook belangrijk om voldoende te bewegen. We adviseren dagelijks 30 minuten een matig intensieve lichaamsbeweging. Tevens is begeleiding tijdens het dieet erg belangrijk voor de juiste voorlichting en ondersteuning. De dieetcoach ziet toe op een juist en verantwoord gebruik en wekelijkse vet meting en controle.

advertentie